Rijders van het management krijgen ondersteuning van

Promax

Logo Promax

Airoh Helmet

Logo Airoh Helmet

Goldfren

Logo Goldfren

Polisport

Logo Polisport

Leatt

Logo Leatt

DBS System

Logo DBS System

Navigeer naar
Naar SX&MX Trading
Welkom op SX&MX Management Taal NederlandsLanguage English

SX&MX Management is een klein bedrijfje wat uit een hobby is ontstaan, enkele jaren geleden ben ik begonnen met het inschrijven van internationale rijders voor de Supercross wedstrijden in Duitsland.

Inmiddels is dit uitgegroeid naar wedstrijden in Denemarken, Zweden, Finland en Griekenland, en heb ik veel contacten opgebouwd en werk voor steeds meer rijders, niet alleen uit Europa maar ook uit Amerika.

Inmiddels heeft SX&MX Management ook de weg gevonden naar de outdoor cross en doet voor verschillende rijders het management wat inhoud dat ik samen met de rijders en het team, help met sponsoren binnen te halen en hen voor wedstrijden in te schrijven.

Door mijn contacten in de crosswereld heb ik al enkele grote sponsoren binnen gehaald voor diverse rijders waaronder Jack Brunell, Davy Pootjes, Nancy v/d Ven, Mike v/d Bogaert, Kasper Lynggaard en Max Pederson, Jelly Wijns en Robin de Bruijn.

Voor de Supercross wedstrijden werk ik samen met de verschillende organisaties in binnen en buitenland, om te zorgen dat er een internationaal rijdersveld aan de start staat, rijders die van het SX&MX Management gebruik maken zijn Jack Brunell, Kasper Lynggaard, Jurgen Wybo, Weston Peick, Alexander Rouis, Cedric Soubeyras, Max Pedersen, Mike v/d Bogaert, Marcus-Lee Soper, Jeffrey Meurs, Maurice Klijn, en meerdere toppers.

Voor meer informatie omtrent het management kunt u altijd contact opnemen via e-mail of telefoon.

SX&MX Management
Wim Geven