DBS System

Klik op de afbeelding om te vergroten


DBS System
Navigeer naar
Naar SX&MX Management
DBS System Taal NederlandsLanguage English

Het DBS System is een systeem wat door Nanochip technologie een motor en het rijwielgedeelte optimaliseert, door het plaatsen van de chips worden de magnetische energieŽn die opgebouwd worden door de motor en het rijwielgedeelte omgezet in Positieve energie die ervoor zorgt dat de motor efficiŽnter loopt en het rijwielgedeelte stabieler en rustiger is.


Wat wij met dit systeem voor de Motor willen bereiken is:
  • Betere reactie op het Gas
  • Gelijkmatiger opbouw van de Powerband
  • Maximale Power eerder aanspreken en langer aanhouden
  • In alle standen altijd een goede opname van de gasresponse, dit geeft een optimale verbranding in de motor.
  • Minder trilling in het blok
Wat wij met het systeem voor het Rijwielgedeelte willen bereiken is:
  • Door het aanbrengen van de bouwdelen het rijwielgedeelte stabiliseren
  • De grip op het voor en achterwiel verbeteren
  • Rustigere vering in extreembereik

Door het aanbrengen van de Nanochips op de velgen, swingarm, subframe, blok, tank en luchtfilterkast worden de Moleculaire Structuren veranderd en geeft dit een stabielere en rustigere motor.

Het aanbrengen van de delen heeft geen invloed op de elektrische systemen op de motor, er hoeft ook niets aan de motor of het blok te veranderen om voordeel te hebben van dit systeem.

Voorbeeld van de bouwdelen die op de motor gebouwd worden:Voorbeeld van een test die gedaan is met het opgebouwde systeem:De aanbouw delen die op de motor geschroefd worden kunnen enkele jaren gebruikt worden, de stickers met Nanochips worden aangebracht en met een sticker bedekt voor houdbaarheid.

Alle bouw delen en stickers zijn los verkrijgbaar.

Het DBS Systeem wordt alleen via de Dealer aangeboden, dus als je interesse hebt kun je contact opnemen met een van de dealers. Als je zelf Dealer bent neem dan contact op met SX&MX Trading.

SX&MX Trading
info@sxmx.nl
0031-648070127