Goldfren

Klik op de afbeelding om te vergroten


Goldfren | Rear Kit
Goldfren Rear Kit
Goldfren | Front Kit
Goldfren Front Kit
Goldfren | Rear Disk
Rear Disk
Goldfren | Oversize Front Disk
Oversize Front Disk
Goldfren | Brakehoses
Brakehoses
Goldfren | Brakepads Racing
Brakepads Racing
Goldfren | Brakepads Standaard
Brakepads Standaard
Navigeer naar
Naar SX&MX Management
Goldfren Remsystemen

Goldfren is een firma uit Tjechie en is al 20 jaar aktief in de industrie en Motorbranche in deze periode heeft Goldfren een possitie in de markt opgebouwd als producent van remsystemen, remblokken en schijven. De opzet van Goldfren is om kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

Door de tevredenheid van de klanten, de altijd steigende vraag en de ontwikkeling van nieuwe producten, heeft Goldfren door de jaren heen haar producten steeds verbeterd en kan niet alleen in de Motocross maar ook in de zijspancross, Rally rijden, Ultralight vliegtuigen en Mountensbikes, remblokken en remschijven leveren van een uitstekkende kwaliteit

In 2000 heeft goldfren weer een stap gemaakt en heeft de nieuwe productie hal in gebruik genomen, hier kan men alle type remblokken voor de Industrie en Motorbranche, nu voortaan zelf maken en dus ook de kwalitiet controleren.

Met deze uitbreiding heeft men nu controle over kwaliteit, afwerking en prijsstelling, zodat zij in binnen en buitenland een goede concurent op de markt werden voor andere merken.

De producten worden regelmatig op beurzen gepresenteerd, waar met de klanten en handelaren gesproken wordt over de producten en de mogelijke verbeteringen, Goldfren vind het zeer belangrijk om van de uiteindelijke gebruiker te horen wat zij van de producten vindt Verschillende rijders en teams testen het hele jaar door de nieuwe producten en zorgen ervoor dat de test resultaten aan hen worden doorgegeven om te zorgen dat de klanten het beste product krijgen wat zij van een kwaliteits product mogen verwachten.